Bitcoin brokers

BitcoinMeester review en Ervaring Bitcoin kopen op BitcoinMeester?

Denk je aan het verhandelen van cryptocurrency’s zoals Bitcoin via een crypto broker? Dan kun je bijna niet om BitcoinMeester heen. Het Nederlandse BitcoinMeester staat niet alleen bekend om zijn aanbod in cryptocurrency’s, maar er is nog veel meer te beleven op het platform van BitcoinMeester.

In dit artikel leren we je alles over BitcoinMeester, bekijken we welke crypto je allemaal via BitcoinMeester kunt verhandelen en vertellen we je de voor- en nadelen van crypto brokers en in het specifiek BitcoinMeester. Ook vertellen we alles over de handelskosten en hoe het registratieproces bij BitcoinMeester verloopt.

Na het doornemen van deze BitcoinMeester review heeft een van de allergrootste en bekendste crypto brokers van Nederland voor jou geen geheimen meer! Zit je er klaar voor? Dan gaan we snel van start! Er is immers meer dan genoeg te bespreken!

Zoals gebruikelijk beginnen we ons artikel met een mooie introductievideo, om je alvast even kennis te laten maken met de materie. En wie kan zo’n praatje beter houden dan het platform zelf? Precies, niemand! Daarom laten we BitcoinMeester eerst zelf even aan het woord, voordat wij onze BitcoinMeester review en handleiding beginnen. Om in de stemming te komen: hier een video met BitcoinMeester uitleg!

 

De verschillen tussen een broker en een exchange

Wanneer je aan de slag wilt gaan met het kopen van crypto, dan kun je dit op verschillende manieren doen. De meest gangbare manieren zijn om dit via een crypto broker of via een crypto exchange te doen. Het belangrijkste verschil? Met een crypto exchange zit je zelf vooral aan de knoppen, is het iets goedkoper, maar moet je zelf wel alles regelen. Via een crypto broker geef je dit proces uit handen en hier betaal je vervolgens een vergoeding voor.

Je kunt een crypto broker dan ook zien als een hele eenvoudige schil om een veel complexere crypto exchange heen. Waar je op een crypto exchange dus zelf allemaal stappen moet uitvoeren, kun je een crypto broker gewoon opdracht geven om voor jou een bepaalde crypto aan te schaffen en klaar is Kees. Of Rita. Of hoe je ook heet. Daarnaast heeft een crypto broker vaak wat meer en makkelijkere betaalmogelijkheden om mee te kunnen investeren. Zo heb je bijvoorbeeld geen creditcard nodig, maar kun je gewoon lekker met IDEAL en je Nederlandse betaalrekening aan de slag. Wel zo simpel!

Wat is een exchange?

Een exchange is een handelsvloer voor verschillende cryptocurrency’s. De betreffende cryptocurrency’s waar men mee handelt staan op de crypto-exchange zelf en de handel gebeurt ook op het platform van de exchange zelf. Bekende exchanges zijn Binance, Kraken en het Nederlandse Bitvavo. BitcoinMeester is dus zelf geen exchange, maar een broker.

Wat is een broker?

Een broker is een tussenpersoon tussen de handelaar en een crypto-exchange. De broker heeft de betreffende cryptocurrency’s dus niet in zijn eigen bezit, maar fungeert als tussenpartij. Tradingplatforms van exchanges kunnen vaak complex zijn, waar een broker dus een simpele uitkomst in biedt. Daarnaast is een broker vaak laagdrempeliger, kun je er eenvoudig terecht met verschillende betaalopties, maar is het wel aanzienlijk duurder dan alles zelfstandig via een crypto exchange te laten verlopen.

Wat is het verschil tussen een exchange en een broker?

Het verschil tussen een eschange en een broker is dus het zelf aan de knoppen zitten versus eenvoud. De ene optie is niet beter dan de andere. De ene persoon die graag de complexiteit induikt en zelf aan de knoppen wil zitten handelt op een exchange. De andere persoon vindt een stuk gebruiksgemak en eenvoud prettiger en verkiest daardoor een broker als tussenpersoon.

Ben je op zoek naar een goede exchange? Dan heb je aan dit artikel niet zo gek veel. BitcoinMeester is namelijk een crypto broker pur sang. Op BitcoinMeester zit je dus zelf niet direct aan de knoppen, maar kun je wel enorm eenvoudig tegen een vergoeding je eigen crypto laten aankopen, zonder dat je hiervoor de ingewikkelde materie van veel platforms hoeft te begrijpen.

BitcoinMeester handleiding

Het is tijd voor een heldere BitcoinMeester uitleg. Hoe maak je een BitcoinMeester account aan? Hoe ga je ermee aan de slag? Hoe kun je op BitcoinMeester Bitcoin kopen? Hoe kun je op BitcoinMeester Bitcoin verkopen?  We nemen je rustig mee langs alle stappen, zodat jij ook via BitcoinMeester je cryptocurrency’s kunt verhandelen, net als vele anderen! Het is ontzettend eenvoudig, beloofd!

Een BitcoinMeester account aanmaken

Voordat je daadwerkelijk op BitcoinMeester aan de slag kunt, is het noodzakelijk dat je een BitcoinMeester account aanmaakt. Dit BitcoinMeester-account moet vervolgens gecontroleerd worden, vanuit de wetgeving rondom KYC (Know Your Customer).

Via de website van BitcoinMeester maak je eenvoudig een account aan. Vul je voor- achternaam en e-mailadres in, kies een wachtwoord en doorloop de stappen.

Let op: Omdat je straks je naam zult moeten verifiëren adviseren wij je om uitsluitend je juiste gegevens door te geven. BitcoinMeester is net als andere crypto partijen in Nederland verplicht om een verificatie-controle uit te voeren.

Je BitcoinMeester account valideren

Zodra je je gegevens hebt opgeslagen, ontvang je ter bevestiging nog een e-mail op het door jou doorgegeven e-mailadres. Nadat dit is bevestigd wordt het tijd om je KYC-verificatie door te voeren. In de praktijk is het hiervoor nodig dat je jezelf via het internet legitimeert met een identiteitsbewijs of een ander geldig verificatie-document.

Het lijkt misschien spannend om over internet gegevens zoals je ID-kaart en adresgegevens te verstrekken, maar het is tegenwoordig een must bij alle respectabele crypto exchanges en brokers dat zij moeten kunnen aantonen wie hun klanten zijn. Dit wordt hun verplicht vanuit de DNB en de Nederlandse wet-en regelgeving.

Uiteraard doen ze dit niet om irritant te zijn, maar om praktijken als witwassen van geld en terrorismefinanciëring tegen te gaan. Wanneer je dus niet van plan bent om terroristen te financiëren via crypto of geld wit te wassen, kun je dus rustig doorgaan met het verificatieproces.

De verificatie bestaat uit een controle van je e-mailadres, je ID-kaart of paspoort, je rekeningnummer (of creditcard) en je telefoonnummer. Je zou zeggen dat dit een flinke controle is, maar BitcoinMeester heeft het registratie- en verificatieproces ontzettend laagdrempelig en eenvoudig gemaakt.

Nadat de verificatie succesvol is afgerond kun je aan de slag op BitcoinMeester!

BitcoinMeester geld storten

Nu je account definitief klaar is voor gebruik, is het tijd om Bitcoin te kopen op BitcoinMeester. Of wellicht een andere crypto. Om dit mogelijk te maken, moet je eerst je account voorzien van wat vermogen.

Gelukkig gaat dat allemaal erg vlot en handig en biedt BitcoinMeester een uitgebreide hoeveelheid aan betaalmogelijkheden aan. Ga via je account naar je “Portefuille” en kies voor storten. Kies de door jou gewenste betaalmethode, voer het aantal euro’s in wat je wilt storten en doorloop de betaalprocedure. Je kunt hierna direct aan de slag!

BitcoinMeester crypto kopen

Nu je je account hebt voorzien van wat vermogen is het tijd om je vermogen voor je aan het werk te zetten. Precies, je gaat opdracht geven om je eerste stukje Bitcoin (of een andere crypto) te kopen! Ook dat gaat weer erg eenvoudig bij BitcoinMeester.

Ga via de website naar “Koersen & Coins” en selecteer de coin die je wilt kopen, bijvoorbeeld Bitcoin kopen. Vul de hoeveelheid in en druk op kopen. Simpeler dan dat kan het eigenlijk niet, toch?

BitcoinMeester crypto verkopen

Via hetzelfde tabblad als waarop je de crypto aankoopt (het tabblad Koersen & Coins) kun je dus ook je crypto weer verkopen. Je selecteert de crypto die je wilt verkopen, je selecteert het aantal en je klikt op ‘Verkopen. Niet zo lastig he?

Het is overigens wel een vereiste dat de crypto die je wilt verkopen ook daadwerkelijk op de wallet van BitcoinMeester (dus op het platform zelf) staan. Je mag ze dus niet in een andere externe wallet houden wanneer je besluit om ze te verkopen.

Na de verkoop kun je je saldo laten uitbetalen. Dit wordt dan doorgaans binnen 5 werkdagen overgemaakt op de creditcard of het rekeningnummer wat gekoppeld is aan jouw BitcoinMeester account. Veel makkelijker dan dat wordt het leven niet.

De kosten van BitcoinMeester

Een belangrijk aspect aan het traden van crypto zijn zaken als ‘gas’ en transactiekosten. Met name de transactiekosten hangen sterk af van op welk platform je besluit actief te zijn. BitcoinMeester is weliswaar een zeer bekende naam en een van de grootste platforms ter wereld om te handelen in  crypto, maar dat betekent helaas niet dat je voor een dubbeltje op de eerste rang zit. Hou er rekening mee dat de kosten bij BitcoinMeester aanzienlijk zijn.

Ben je dus op zoek naar een iets goedkoper alternatief? Dan is wellicht Binance een interessant platform voor je. Hou je juist van eenvoud? Dan is BitcoinMeester een ontzettend simpel, prettig en overzichtelijk platform voor je cryptocurrency transacties.

Voor meer info over de kosten van BitcoinMeester kun je onderstaand model raadplegen.

Over BitcoinMeester

Bij een BitcoinMeester review hoort natuurlijk ook een beetje achtergrondinformatie over het bedrijf zelf. Is BitcoinMeester betrouwbaar? En waarom is het zo praktisch om via BitcoinMeester crypto te kopen en te verkopen? Lees er alles over in de BitcoinMeester uitleg hieronder. We beginnen met het BitcoinMeester team.

BitcoinMeester klantenservice

Het is erg interessant om te horen van mensen die op BitcoinMeester ervaringen hebben opgedaan. Allereerst even wat praktische informatie over BitcoinMeester als exchange.

Het is iets waar veel bedrijven last van lijken te hebben. Hoe groter het bedrijf en hoe meer mensen in dienst, hoe lastiger het lijkt om contact met ze te krijgen. BitcoinMeester is wat dat betreft voor een crypto broker best behoorlijk bereikbaar.

Je kunt BitcoinMeester bereiken via hun social media-kanalen, maar (op afspraak) ook via een bezoekadres. BitcoinMeester spreekt gewoon lekker Nederlands, dus geen gedoe met een lastige taal.

Heb je een vraag die wat meer privé van aard is? Dan kies je er waarschijnlijk liever voor om per e-mail of telefoon contact te hebben. BitcoinMeester klantenservice is te bereiken via [email protected] of lekker eenvoudig telefonisch via 085 007 6000.

De kwaliteit van BitcoinMeester als crypto broker is volgens veel reviews nogal wisselend qua ervaringen. De ene persoon is blijer met BitcoinMeester als platform dan de andere. Lees de reviews voor de zekerheid door voordat je aan de slag gaat op BitcoinMeester. Over de klantenservice zijn de meeste klanten wel erg enthousiast.

Welke coins kan ik allemaal kopen op BitcoinMeester?

De tijden dat je op BitcoinMeester alleen terecht kon voor de grotere jongens zoals Bitcoin, Ethereum, Bitcoin Cash en Ripple liggen al een tijdje achter ons.

Vandaag de dag kun je voor meer dan 200 cryptocurrency’s terecht op BitcoinMeester. 107 om precies te zijn. Dat zijn er natuurlijk flink wat, maar er zijn ook een aantal crypto exchanges te vinden waarop het aanbod nog uitgebreider is.

Tegelijkertijd heeft BitcoinMeester al deze crypto wel lekker beschikbaar in het doodeenvoudige simplistische systeem, waardoor je nooit lang zit te klooien om een crypto aan te kopen. Wel zo makkelijk dus! BitcoinMeester is dan ook de Nederlandse crypto broker met het allergrootste aanbod van Nederland. En daar zijn ze trots op!

Ben je op zoek naar een specifieke crypto? Kijk dan in totaaloverzicht van BitcoinMeester welke crypto zij allemaal aanbieden!

De voor- en nadelen van BitcoinMeester

Elke partij heeft specifieke onderdelen waarop ze zich onderscheiden van concurrenten. Het maakt ze uniek. Zo heeft ook elke partij voor- en nadelen en hebben we de belangrijkste constateringen en ervaringen op een rijtje gezet in deze BitcoinMeester handleiding en review.

De voordelen van BitcoinMeester

 • Zeer stabiel platform
 • De grootste aanbieder van crypto als broker in Nederland
 • Enorm gebruikersvriendelijk
 • Praktische interne wallet

De nadelen van BitcoinMeester

 • BitcoinMeester is als crypto broker absoluut het duurste platform van Nederland qua kosten.
 • Er zijn in vergelijking met bijvoorbeeld Binance minder crypto die je kunt kopen, maar wel meer dan andere crypto brokers.

Conclusie

Voor ons zijn een aantal dingen belangrijk. Betrouwbaarheid, de kosten, de support en het gebruiksgemak. Wat dat betreft heeft BitcoinMeester betrouwbaarheid enorm hoog in het vaandel staan. Transacties verlopen eenvoudig en snel. Op BitcoinMeester crypto kopen is een fluitje van een cent. Ook op BitcoinMeester crypto verkopen is net zo makkelijk – zo niet makkelijker – als het kopen van crypto.

Toch komt deze eenvoud met een stevige prijs. Wil je graag de kosten in eigen hand houden en een beetje prijsbewust zijn? Dan is BitcoinMeester wellicht niet de meest goedkope keuze. Wel krijg je hier natuurlijk heel veel voor terug. Het zal dus voor iedereen weer verschillend zijn in welke mate een crypto broker als BitcoinMeester een verstandige keuze is. Het hangt ook af van je eigen niveau in crypto.

In deze BitcoinMeester review zijn we vooral op zoek gegaan naar BitcoinMeester ervaringen van klanten en hebben we geprobeerd om een BitcoinMeester handleiding samen te stellen, waarmee we iedereen die BitcoinMeester klant is of klant wil worden op weg helpen naar een positieve ervaring. En mocht je toch tegen vragen aanlopen? Dan staat de BitcoinMeester klantenservice altijd voor je klaar!

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Garanties
 • Eerlijk Ondernemen
  Eerlijk ondernemen
 • Geverifieerde winkel
  Identiteit geverifieerd
 • Geschilbemiddeling
  Geschilbemiddeling
9,5
Reviews
 • 9,5
  users icon Top!