Nieuws

Bitcoin zakt! Juiste moment om te investeren in Bitcoin?

Als je als Nederlander of Belg wilt investeren in cryptocurrencies dan is de keuze ruim. Er zijn tal van websites en partijen waar je de digitale valuta kunt kopen. Er is echter één partij die er de laatste tijd bovenuit springt en dat is Bitvavo.

1000 euro gratis
Bitvavo
Handel nu gratis 1000 euro zonder handelingskosten. Bitvavo is de goedkoopste bitcoin aanbieder in Nederland!

Deze website biedt een ruim aanbod aan munten, heeft een geavanceerde exchange en laat je handelen tegen lage kosten. Speciaal voor lezers van Cryptokopen.nl heeft Bitvavo nu een mooie actie. Wanneer je je nu aanmeldt op de website van Bitvavo hoef je over de eerste 1.000 euro die je verhandelt geen transactiekosten te betalen.

Bitvavo biedt je de mogelijkheid om Bitcoin en Ethereum te kopen, maar daarnaast kun je diverse altcoins aanschaffen, waaronder Vechain (VET), XLM (Stellar) en Cardano (ADA).

Je kunt de cryptocurrencies kopen met iDeal of een bankoverschrijving. Bitvavo heeft een eigen wallet waarin de munten opgeslagen kunnen worden, maar je kunt ze ook naar een eigen wallet sturen. Daarnaast heeft de website een geavanceerde exchange waar je live in cryptocurrencies kunt handelen. Wil je weten hoe dit handelen precies werkt, hoe je cryptocurrencies via Bitvavo koopt en hoe je een account aanmaakt? Lees dan onze Bitvavo handleiding door.

Bitvavo werkt met variabele handelskosten per digitale valuta. Verhandel je per maand minder dan 50.000 euro dan is de fee 0,25 procent van de transactie. Maar, als jij je snel aanmeldt op de website van Bitvavo dan hoef je niks te betalen. Over de eerste 1.000 euro die je aan cryptocurrencies verhandelt rekent de website namelijk geen kosten.

Klik hieronder voor de eenmalige bonus!

1000 euro gratis
Bitvavo
Handel nu gratis 1000 euro zonder handelingskosten. Bitvavo is de goedkoopste bitcoin aanbieder in Nederland!

Overgens is Bitvavo de goedkoopste Bitcoin broker van Nederland!

Aanbieder Prijs
Sorteer
Prijs
Verkoopprijs
TrustPilot
Please follow and like us:

Thanh Lanh Tran (1989) is de hoofdredacteur van Cryptokopen.nl

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gefeliciteerd!

Dit is een speciale aanbieding van Cryptokopen.nl! Op Bitvavo kun je tot 1000 euro gratis handelen zonder feekosten te betalen! Overgens is Bitvavo de goedkoopste Bitcoin broker van Nederland met de laagste handelsfee van Nederland! Klik op de knop beneden om deze bonus te claimen!