Nieuws

Bitcoin slaat alweer hard terug naar de 6000 usd!

Gisteren zagen we de koersen van de bitcoin en andere altcoins flink dalen nadat er bekend werd dat er meer dan 40 miljoen was gestolen bij de wereldwijd bekende cryptovaluta beurs Binance.

Het waren vannacht wederom de Aziatische beleggers die de koers van de Bitcoin omhoog duwden. Inmiddels is er in de afgelopen 24 uur weer 7 miljard aan kapitaal in de markt gekomen. Dit snelle herstel zorgt voor een positief resultaat bij de Bitcoin terwijl de Altcoins een wisselend beeld laten zien. Dit heeft uiteraard ook zijn weerslag op de weekkoersen. Met onze crypto-analyse brengen we je exact op de hoogte van de laatste stand van zaken.

Op het moment van schrijven staat bitcoin genoteerd op 6032 usd, bitcoin lijkt vreemd genoeg sterk te stabiliseren rond de 6000 range.

Het wordt dus de aankomende dagen zeer spannend waar de bitcoin naar toe zal gaan.

1000 euro gratis
Bitvavo
Handel nu gratis 1000 euro zonder handelingskosten. Bitvavo is de goedkoopste bitcoin aanbieder in Nederland!
Please follow and like us:

Thanh Lanh Tran (1989) is de hoofdredacteur van Cryptokopen.nl

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gefeliciteerd!

Dit is een speciale aanbieding van Cryptokopen.nl! Op Bitvavo kun je tot 1000 euro gratis handelen zonder feekosten te betalen! Overgens is Bitvavo de goedkoopste Bitcoin broker van Nederland met de laagste handelsfee van Nederland! Klik op de knop beneden om deze bonus te claimen!