Nieuws

Bitcoin breekt de 10.000 usd en lonkt naar 100.000 usd!

Traders zagen het al even aankomen en nu is het dan ook echt gebeurd! De bitcoin (BTC) koers is door de psychologische grens van $10.000 heen!

Als kers op de taart zwakte bitcoin niet af, maar steeg gewoon nog even door. Veel analisten voorspelden namelijk een dip op de $10.000, omdat men winsten zou pakken, maar dit is nog niet gebeurd. Op het moment van schrijven is bitcoin $10.734 waard en staat de meest dominante cryptocurrency 10,57% in de plus. Het handelsvolume in de laatse 24 uur staat nu op zo’n $24,9 miljard.

Het sentiment voor boven de $10.000 is niet mis. Zo stelde Tyler Winklevoss, mede-oprichter van de cryptocurrency exchange Gemini een paar dagen geleden al dat bitcoin boven die koers naar de $15.000 zou stijgen:

John McAfee deed daar, niet geheel onverwacht, nog een schepje bovenop:

Technisch analist Peter Brandt richt zijn ogen op het grotere plaatje en beweert dat bitcoin zich zal proberen te bewegen richting de $100.000. Hij beweert dat geen enkele andere markt parabolische groei op een logaritmische schaal op deze manier heeft laten zien en dat de technische indicatoren wijzen op explosieve bewegingen voor de korte termijn:

De stijgende bitcoin-dominantie geeft aan dat de altcoins lijden, maar zoals we in vorige marktcycli hebben gezien zal een nieuwe alt season later plaatsvinden wanneer investeerders de bitcoin-winst naar altcoins verplaatsen.

Bron: Crypto insiders

1000 euro gratis
Handel nu gratis 1000 euro zonder handelingskosten. Bitvavo is de goedkoopste bitcoin aanbieder in Nederland!
Please follow and like us:

Thanh Lanh Tran (1989) is de hoofdredacteur van Cryptokopen.nl

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *